Parajumpers sale Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl Canada Goose jas

Izjave študentov

06.09.2017, Katja
“Brez Inke in njenih inštukcij ne bi nikoli opravila izpita iz ekonomije. Ko sem snov predelovala sama sem bila popolnoma obupana, saj zaradi količine snovi nikoli nisem uspela prebrati niti polovice knjige. Inka zna snov predstaviti tako, da vsa snov postane popolnoma razumljiva. Res si vzame čas za vsakega študenta posebej in nikoli ji ni težko še desetič ali pa enajstič razložiti neke snovi. S študenti predela vse mogoče naloge, tako da na izpit res prideš 100 procentno pripravljen.

Inka je res odlična. Ne le da je odlična učiteljica, je tudi super oseba. Brez njene vzpodbude bi na izpit pristopila še bolj prestrašena, kot sem že tako ali tako bila. Je najboljša učiteljica, ki sem jo kadarkoli spoznala :)”

________________________________

06.09.2017, Klemen
“Odlične inštrukcije! Uspeh zagotovljen!”
________________________________

 

06.09.2017, P
“Udeležil sem se skupinskih priprav na izpit, saj sem hotel opraviti Temelje ekonomije ter hkrati tudi razumeti snov – vendar nisem vedel, kako naj začnem z učenjem celotne snovi. Na pomoč sem se obrnil na Inko, ki mi jo je priporočil kolega. Inka je snov naredila popolnoma razumljivo, ‘simple’, zabavno ter vzbudila interes za ekonomijo na sploh. Njen pristop je zelo človeški in spodbuden. Zelo cenim, da je bila pripravljena priti pred oziroma ostati po koncu termina ter razložiti snov, hkrati pa nam je bila tudi na voljo prek maila za kakršnakoli vprašanja. Za utrjevanje snovi nam je sproti podajala ‘domače naloge’ ter nam svetovala kako najbolj pristopi k izpitu. Vedno nas je opozarjala na določene trike ter pasti, ki se lahko pojavijo na izpitu. Skratka, res priporočam Inko vsem, ki bi radi opravili Ekonomijo in posledično tudi razumeli snov, 10/10.”
________________________________
05.09.2017, U
Odlična priprava na izpit, Inka res izpostavi najpomembnejše stvari, ki se pogosto pojavijo na izpitu, tako da izpit brez težav opraviš. Na inštrukcijah je zelo sproščeno vzdušje, tako res lahko pridobiš ogromno znanja. Inka je izjemno prijazna (predvsem te pomiri pred izpitom in je zato učenje veliko lažje), vedno dosegljiva, ni ji problem odgovoriti na vsa vprašanja, tudi preko gmaila. Razloži trenutno situacijo v Sloveniji ali svetu (npr. kaj se dogaja z obrestnimi merami, kje na gospodarskem ciklu se nahajamo …), česar ne moreš razbrati iz knjige. Snov je predstavljena preprosto, tako da res ni težav z razumevanjem. Inštrukcije res toplo priporočam.”
________________________________

 

05.09.2017, Oto
“Priporočam vsakomur, ki mu Temelji Ekonomije povzročajo težave (sploh če predmeta ne opravite s kolokviji). Snov je podana na način da je razumevajoče glavni poudarek pa je priprava na izpit, se pravi se dela tisto kar zares rabiš da opraviš izpit! Inka je po mailu dosegljiva vedno, tako da pomaga tudi ko se ti ustavi doma :D”

________________________________

08.07.2017, Lučka
“Res, res dobre inštrukcije! Inka snov razloži hitro, učinkovito in predvsem enostavno, saj snovi nikoli ni komplicirala več kot bi bilo potrebno. Za vsakega izmed nas si je vzela čas za dodatna vprašanja in nejasnosti. Skupaj smo reševali veliko nalog in predelali stare izpite. Res, super je! :)”
________________________________
15.09.2016, E

Instrukcije priporočam vsem, ki bi radi dobro pisali ekonomijo. V treh tednih se predela celotna snov, ki je zelo dobro razložena in razumljiva. Prav tako smo na instrukcijah skupaj rešili kar nekaj nalog. Če doma ponoviš vse in narediš še nekaj nalog je uspeh zagotovljen.”

________________________________

12.09.2016, J.W.
Inštrukcije priporočam vsem, ki imajo težave z ekonomijo. Z Inko smo predelali v 3 tednih, to kar na FDV-ju predelamo v enem semestru. Odlična interpretacija, poudarek pa na tistih stvareh, ki so pomembne in največkrat pridejo v izpitu. Če boste naredili to kar vam naroči še doma, potem uspeh sploh ni pod vprašajem.

________________________________

11.09.2016, Manca

Inštrukcije priporočam vsem, ki vam ekonomija predstavlja najtežji predmet. Tako boste v kratkem času z intenzivnim delom zagotovo opravili izpit. Obiskovala sem tečaj ekonomije, kjer smo 3 tedne v manjši skupini predelali celotno snov in rešili veliko nalog iz starih izpitov. Inka je bila pripravljena odgovoriti na vsa moja vprašanja in točno vedela, kateri snovi moramo dati večji poudarek. Razlagala je jasno, tako da sem snovi z lahkoto sledila.

________________________________

15.07.2016, Karin
Super! Glede na količino snovi jo Inka poda izjemno razumljivo in res samo tisto kar je bistveno in kar se na izpitu/kolokviju od študenta zahteva. Super super super!

________________________________

 

13.07.2016, Dominik Bagola
Super inštrukcije! V zelo kratkem času – intenzivno sem se imel časa učiti le en teden (od tega vsega dva dni inštrukcij pred izpitom – skupno 6 ur inštrukcij) – sva, sicer na podlagi mojih prejšnjih samostojnih priprav (reševanje različic kolokvijev kak mesec pred izpitom) z inštruktorico predelala ogromno snovi, postavila stvari in znanje na pravo mesto in se je zelo obrestovalo. Ni bila sicer odlična ocena, je bila pa lepa 6ka in opravljen izpit v dokaj nemogočem časovnem okvirju. Verjamem, da bi če bi imel še kak teden, bila ocena precej višja. Zelo in toplo priporočam Inko vsem, ki ne razumejo ekonomije ali imajo težave z dojemanjem celotnega obsega snovi! Hitro, učinkovito in temeljito bi rekel na kratko. :) :) :) Najboljše inštrukcije v mojem dosedanjem izobraževanju.
________________________________

 

28.09.2015, Zala
Z inštrukcijami sem bila zelo zadovoljna. Inštruktorica je bila zelo dobro seznanjena s predavano snovjo in s tem kaj bosta od nas pričakovala predavatelja, zato nam je znala razložiti bistvo predavane snovi na lažji in bolj zanimiv način. Pravzaprav je naredila povzetek predavanj s poudarkom na pogostejših nalogah na kolokvijih in v izpitih. Rešili smo tudi veliko starih izpitov in kolokvijev tako, da sem res dobila predstavo kaj se bo od mene zahtevalo na kolokviju.
________________________________

 

09.09.2015, Mateja
Inštrukcije iz srca priporočam vsem, katerim ekonomija predstavlja Misijo:nemogoče. Verjemite mi, da boste po tem tečaju videli, da prav nič ni nemogoče. Inka snov predstavi na razumljiv in zabaven način, tako, da vam bo na koncu ekonomija postala celo všeč. To je zagotovo daleč najbolje naložen denar, Inka je super, uspeh pa je zagotovljen :)”
________________________________

 

06.07.2015, Petra
Super inštruktorica. Hodila sem na skupinske priprave za temelje ekonomije, razlaga je bila odlična in brez nje izpita skoraj zagotovo ne bi opravila. Ce bi mi nekdo pred mesecem dni rekel, da bom imela ekonomijo na koncu osem, bi mu rekla da je nor! Hvala Inka za vse – super si!!! :))”
________________________________

 

22.02.2015, Karin
To, da sem se odločila za pomoč poklicati Inko je bila najboljša stvar, ki bi jo lahko naredila! Snov razlaga res zelo dobro, poenostavljeno ter jasno. Zelo mi je bilo všeč, ker pove bistvo in tisto kar je zelo pomembno tudi poudari. Z njeno pomočjo sem zelo uspešno opravila izpit, kjer sem pisala mikro IN makroekonomijo, snov pa mi je razložila tako dobro, da vem, da si jo bom zapomnila še dolgo časa. Resnično priporočam :)”
________________________________

 

22.02.2015, Maja
“Brez Inke ne bi nikoli naredila izpita iz ekonomije.
Punca z veliko potrpljenja, snov podaja na enostaven in razumljiv način z navajanjem aktualnih primerov.
Hvala za vse! :)”
________________________________

 

22.02.2015, Katja
Z inštrukcijami ekonomije sem bila zelo zadovoljna. Kar smo uhitele obdelati v treh urah sem takoj razumela, ni bilo nič nejasnega. Prav to me je tudi rešilo, da sem izpit opravila pozitivno in se dokončno znebila ekonomije.
Kar se tiče učiteljice… zelo prijazna, zelo dostopna, potrudi se obrazložiti snov jasno in nezakomplicirano. Priporočam!
________________________________

 

08.02.2015, Nina
Inka snov predstavi na zelo razumljiv način (po domače). Poleg tega pa razloži tisto kar je nujno vedeti. Vsakemu ki ima težave pri razumevanju ekonomije mu toplo priporočam obisk inštrukcij.
Brez njene pomoči mi ne bi uspelo, hvala Inka!!! :)
________________________________

 

06.02.2015, klavdi

Priporočan vsakomur, ki ima težave z ekonomijo. Sem res antitalent za ta predmet in z Inkino pomočjo mi je končno uspelo. Dobre razlage, res je dostopna, prijazna in vse se da zmenit z njo.

________________________________

17.09.2014, Nataša
Inka odlično predstavi snov in se posveti vsaki podrobnosti, ki jo posameznik morda ne razume povsem. Dosegljiva je tudi v času po samih inštrukcijah in snov sprotoma nadgrajuje. Toplo priporočam vsem, saj mi brez nje ne bi uspelo opraviti izpita!!!
________________________________

 

17.09.2014, Godo

Zelo dobro poda snov in se ti v celoti posveti. Menim, da še kako dobro razume položaj študentov in ‘travme’, ki nemalokrat nastanejo pri ekonomiji. Z inštrukcijami INKA PLUS slednje postanejo lanski sneg.
Pri meni je napredek več kot očiten in zelo sem zadovoljen. Tako sem od gromozanskega strahu pred ekonomijo, izpit v prvem poskusu tudi uspešno opravil.
________________________________

 

16.09.2014, Franjo
Na zelo enostaven način razumljivo razlaga snov, posveča se vsakemu posamezniku, odprta je za vsa vprašanja, je zelo natančna in sem s pomočjo njenih inštrukcij brez težav opravil izpit.
________________________________

 

16.09.2014, Luka Ž.

Zelo sem zadovoljen z doseženim znanjem na tečaju ekonomije, po načinu predavanja in zmožnosti vživljanja v sočloveka je Inka boljša od 80% ljudi-predavateljev in asistentov na fakultetah. Priporočam.
________________________________

 

09.07.2014, Nike
Bila sem zelo zadovoljna z njenim načinom razlaganja, zelo mi je pomagala in zaradi nje sem tudi uspešno opravila izpit (mikro&makro skupaj). Inštrukcije pri njej niso vržen denar v smeti ampak se še kako splačajo! Neskončno sem ti hvaležna, hvala ti.

________________________________

03.02.2014, Maša
Inka me je učila mikro in makroekonomijo. Ker sem se na faksu prvič srečala z ekonomijo mi ni bilo jasno prav nič. Po obeh tečajih, ki sem se jih udeležila pa sem oba kolokvija uspešno opravila v prvem poizkusu. Inka res razloži na preprost način, da so ti stvari takoj bolj jasne in tudi bolj zanimive. Če ti slučajno kaj ni jasno ti brez problema razlaga tako dolgo, dokler ne razumeš.

________________________________

01.02.2014, Kaja
Inka je zelo dobra inštuktorica, saj zna razlagat na pravi način, z njeno pomočjo sem izpit iz ekonomije končno opravila :)”

________________________________

30.01.2014, Tjaša
“Kot gimnazijska maturantka, ki se je na fakulteti prvič srečala z ekonomijo, sem imela kar nekaj pomislekov, kako mi bo sploh uspelo opraviti izpit. Zaradi tega sem kontaktirala Inko, in prijazno mi je ponudila pomoč. Je sproščena, prijazna, predvsem pa veliko in zelo dobro nauči ter se posveti vsakemu posamezniku.
Kljub začetnemu strahu pred ekonomijo sem izpit opravila kar z 9 :)

________________________________

16.09.2013, Sandra
Pri Inki sem bila na tečaju za Temelje ekonomije, in sicer samo makroekonomijo. Tečaj je bil super. Snov, ki smo jo obdelali, je bila strnjena, vseeno pa smo predelali vse podatke, ki so se pojavili v izpitu.
Če je bilo kaj komu še nerazumljivo, je Inka še enkrat razložila, na preprost način, tako da je bilo res vse jasno. Vzdušje je bilo prijetno in sproščeno.
Izpit sem naredila. Če bi še kdaj potrebovala inštrukcije iz predmetov, ki jih nudi Inka, bi se spet odločila za njo.”

________________________________

 

15.09.2013, Marko
Inka je vrhunska inštruktorica, ker zna združiti dve za to najpomembnejši stvari. Stvari razloži na zelo preprost način, razumljiv vsakomur, hkrati pa s svojim prijaznim in prijetnim odnosom ter energijo, ki jo izraža, poskrbi za prijetno in sproščeno vzdušje. V takem okolju pa si je stvari enostavno zapomniti.

________________________________

 

10.09.2013, LukaS
“Ker se mi je ekonomija zagravžala, sem z učenjem odlašal predolgo, tako dolgo, da sem pred dnevi pisal izpit za biti ali ne biti v višjem letniku. Knjigo se je blo enostavno odveč učit, zato sem skočil do Inke. V življenju si nisem mislil, da bom izpit ob domačem ponavljanju zapiskov z njenih inštrukcij pisal 10 ;)”

________________________________

 

10.09.2013, Matjaž
Inštrukcije prva liga! Pred obiskom tečaja je bilo mojega znanja o ekonomiji bore malo, še večji problem je bila motivacija za učenje s preobsežnim učbenikom. Na tečaju sem v dveh tednih ob konkretnem in razumljivem podajanju snovi dojel tako mikro kot makro ekonomijo in z domačim delom pregledovanja zapiskov iz tečaja, izpit oddelal z 9.

________________________________

 

10.09.2013, Tea
Po neuspešnih kolokvijih me je čakal celoten izpit iz Temeljev ekonomije. Zaradi res slabega razumevanja mi je učenje ekonomije postajalo vse bolj mučno, zato sem se odločila za inštrukcije pri Inki, ki so jo hvalili in priporočali moji sošolci in sošolke. Inka je prijazna, super razlaga, potrpežljiva, razloži tako, da ti je hitro jasno in nič ne komplicira. Že po prvem srečanju mi je bila snov veliko bolj jasna. Rezultat petih srečanj z Inko in učenja doma je bila ocena 9!

________________________________

 

10.09.2013, Nataša
Inka je res najbolša! Snov pove na zelo enostaven način in ne komplicira tako kot učbenik. Ve kaj profesor zahteva in se da z njeno pomočjo dobiti pozitivno oceno, če ne še več. Brez nje mi res ne bi uspelo narediti ekonomije :)

________________________________

 

10.09.2013, Maja
Z inštruktorico Inko ne bi mogla biti bolj zadovoljna. Je zelo prijazna, razume mlade in predvsem zna naučiti z dobro in razumljivo razlago. Super je in definitivno priporočam prav vsakemu, ki ima težave z ekonomijo!

________________________________

 

10.09.2013, maja1maja1
Inka je res super inštruktorica, zaradi nje sem se končno rešila ekonomije, ki mi je delala težave kar nekaj časa. Priporočam vsem, ki imajo težave, saj snov razloži tako, da je še največjemu laiku jasna :D

________________________________

 

10.09.2013, Paty
4 šolske indvidualne ure in teden dela doma pa je ekonomija opravljena ;)

________________________________

 

21.08.2013, nataša
Super, super, super! Ne morem prehvalit. Inka me je ekonomijo naučila tako dobro, da me je začela res zanimat in sem se odločila, da grem na podiplomski študij na Ekonomsko fakulteto :) Pred tem mi res ni bila jasna, sedaj pa vidim, da je zelo zanimiva, le nekdo ti jo mora predstavit na pravi način.
Inka, hvala za ogromno znanja in pomoč , s katero sem prišla do odlične ocene! :)

________________________________

 

14.08.2013, Barby
Inka je enostavno najboljša! Tako dobre inštruktorice še nisem imela…ne v srednji, ne na faksu. Oblada snov, zna razlagat tako da ti je jasno in se prilagodi posamezniku. Če ne razumeš, poskusi razložit drugače in je reeeeees potrpežljiva :D
Inka, hvala še enkrat! Zaradi tebe napredujem v naslednji letnik :)) jeeeeee!

________________________________

 

14.08.2013, Lara
S sošolko sva se k Inki vozili iz drugega konca Slovenije. Kljub temu, da je bilo naporno (vožnja z vlakom), se je splačalo, saj sva po dveh neustreznih inštruktorjih že skoraj obupali – nato pa od kolegice izvedeli za Inko. Res je super, oblada tko snov kot podajanje le-te. Vsekakor bi morala biti vsaj asistentka, če že ne profesorica na našem faksu :) Mislim, da bi bilo povprečje uspešnosti na izpitih precej višje, študetje pa bi od snovi več odnesli!
Priporočam vsem, ki vam ekonomija dela težave! :)

________________________________

 

12.07.2013, Andrej
Sistematično, razumljivo, brez miljona nepotrebnih informacij, skoncentrirano na izpitne zahteve…če je mene spravila preko ekonomije – potem je res dobra!
Toplo priporočam…

________________________________

 

20.12.2012, Jan Sekavčnik

Inka je zakon! Inštrukcije pri njej sem imel 3x, prej pa se mi o ekonomiji niti malo ni sanjalo! Imela sva nekaj ur in tako sem dobil zelo dobro oceno pri kolokviju mikroekonomije. Vse zelo dobro razloži, pove kar je bistveno in ve kaj bo na kolokviju.
Super, super. Glede na kolokvij, ki smo ga dobili, brez njene pomoči, ni šans, da bi znal. Zato se mi je pa zdel kolokvij lahek in ravno to, kar sva vadila oz. to, kar ona najbolj poudarja je prišlo.
Še enkrat ti hvala :)))

________________________________

 

26.11.2012, Zvonka Rifel

“Vse kar se dogaja pri Inki je odlično. Strokovna razlaga in razumljivost povedanega.”

________________________________

 

21.11.2012, Tanja A.

“Prijetno, sproščeno in kakovostno =)”

________________________________

18.11.2012, Sonja

“Z Inkino pomočjo sem uspela opravit celoten izpit mikro in makro ekonomije, in vem, da mi brez nje ne bi uspelo. Inka ve, kaj profesor zahteva, in te stvari zna razložiti na razumljiv, enostaven način.”

________________________________

16.11.2012, Nina

“Inka je odlična, vedno najde razlago, ki ti je razumljiva.”

________________________________

 

15.11.2012, anja

“Inka je super. Od nič pojma o ekonomiji do 9-ke :)”

________________________________

 

15.11.2012, Doris

“Nikoli nisem potrebovala inštrukcij in vso snov sem vedno hitro osvojila, zato me je ekonomija na FDV res presenetila. Tako dolgo sem odlašala z njo, da na koncu nisem sploh več želela slišati za snov. Ko sem ugotovila, da mi sami ne bo uspelo, sem bila zelo vesela, da sem naletela na Inko. S svojo prijaznostjo, nazornimi razlagami, veseljem do dela in občutkom za ljudi mi je pomagala, da sem snov osvojila, izpit rešila v polovici predvidenega časa in dobila zelo lepo oceno. Res vse pohvale Inki! Vidi se, da to delo rada opravlja – snov podaja na razumljiv način in jo podkrepi s praktičnimi primeri. Zelo priporočam!”

________________________________

10.09.2012, Kaia
“Še pred nekaj meseci, če bi me kdo vprašal, kaj je ekonomija, bi samo debelo pogledala pa utihnila, saj se na faksu o njej nisem nič naučila. Če me pa vprašate zdaj, po tečaju na katerem je predavala Inka, pa lahko zatrdim, da snov razumem in jo znam. Zna razložit in sistematično prikazat snov, in to celo na tak način, da mi je ekonomija celo prirasla k srcu. Dobro pri njej je, da zmeraj pove bistvene stvari, ki jih zna genialno in na enostaven način razložit ter se ne podi kot maček okoli vrele kaše za podrobnostmi. Zraven tega točno pozna že vse “finte in fore”, ki nas lahko samo zmedejo na izpitu. Z Inkino pomočjo te “fore” takoj osvojiš in brez velikih težav pozitivno odpišeš izpit. Vsi, ki razmišljate o inštrukcijah ekonomije pri Inki, vam toplo priporočam, saj lahko rečem, da punca obvlada in je pri svojem delu nadvse uspešna. Če ne bi bilo nje, verjamite, jaz ekonomije v življenju ne bi naredila. Če vzamete instrukcije pri Inki, verjamite, ne boste nič izgubili, ampak samo pridobili!”

09.09.2012, Sonja
“Inkine instrukcije so mi bile v zelo veliko pomoč. Brez njene pomoči mi ne bi uspelo napredovati v višji letnik. Inka ve kaj je pomembno za izpit in kaj ne pride v poštev, celotno snov razloži na zelo enostaven, razumljiv način.”

09.09.2012, Manca
“Inka mi je s svojimi inštukcijami zelo olajšala učenje ekonomije. Inštrukcije so zelo učinkovite, saj dejansko obdelaš stvari, ki so pomembne in ne ostalih nepotrebnih podatkov. Inka snov razloži na razumljiv način, tako da vse takoj zastopiš. Zagotovo sem porabila veliko manj časa za učenje, kot bi ga če bi se ekonomije lotila sama, poleg tega pa sem nad rezultati navdušena. Zelo priporočam, inštrukcije so super!”

09.09.2012, Tina
“Po treh letih odlašanja in neuspešnega poizkušanja spopasti se z izpitom, sem se končno spravila k Inkinem tečaju ekonomije – brez kakršnegakoli predznanja. In tudi meni je, tako kot večini ostalih udeležencev, zelo žal, da tega nisem storila že prej. Inka snov podaja zelo razumljivo, obenem pa tudi sistematično, kar je pri velikem obsegu snovi ključno. Ne spušča se v “nepomembne” podrobnosti, temveč se osredotoča na tisto, kar je pomembno za izpit. Količina potrebnega dodatnega dela doma je minimalna. Menim, da ji bo celotna skupina (bivših!) ekonomskih analfabetov za vedno hvaležna. Nadvse priporočam!”

08.09.2012, Nina
“Če bi vedela, da mi lahko nekdo tako preprosto ter na kratko razloži celotno snov, ki je na izpitu zelo obsežna, bi Temelje ekonomije z Inkino pomočjo po vsej verjetnosti opravila že v prvem letniku. Priprave so bile mogoče malce naporne, vendar nadvse zanimive v primerjavi s knjigo, ki sem jo smatrala kot zelo pomankljivo in iz katere se praktično nekako nisem ravno znašla. Po tečaju sem snov utjevala malce individualno ter malce s sošolcem. Lahko rečem, da sem poleg tečaja na dan porabila maksimalno 30 min le za reševanje vaj oz. ponovitev teorije in zgleda je bilo več kot dovolj za solidno oceno. Zagotovo najboljša investicija v življenju do sedaj, vredno vsake ure, vsakega evra, priporočam!”

08.08.2012, Katarina
“Super inštrukcije, vsekakor vredno svoje cene! Sem imela kar nekaj negativnih izkušenj z inštruktorji in ko sem našla Inko mi je bilo pravo olajšanje. Skozi snov sva napredovali res hitro, saj razlaga jasno in na primerih, ki jih razume vsak. Snov, ki sem jo sama prej predelovala približno 2 meseca, sva predelali v 10 dneh – tako, da mi je bilo vse jasno. Priporočam!”

02.07.2012, Ivana
Pri Inki sem imela inštrukcije najprej za ekonomijo in ker sem bila z njo zelo zadovoljna, sem pri podjetju Inka Plus vzela še inštrukcije za ostale predmete, ki so mi ostali v času absolventa (statistika, matematika, poslovne finance). Inka mi je priskrbela najboljše inštruktorje, z inštrukcijami sem bila res zadovolja, dosegla sem super rezultate in sem jim resnično hvaležna za vse! Priporočam!

30.06.2012, meta
Inka je res odlična inštruktorica. Pozna delo profesorjev in predvsem na kaj dajejo poudarke na izpitu. Tako sem mi je v manj kot tednu uspelo naučiti mikro in makro ekonomijo za pozitivno oceno. Sem navdušena in jo vsem, ki jim kakšen predmet dela težave, toplo priporočam.

30.06.2012, srakajaka
Men je blo res zakon in sem po inkinih inštrukcijah res znal in razumel snov.”

29.06.2012, ana
Inka je super, prej mi je bla ekonomija tretja vas, nisem imela pojma, z inštrukcijami pa mi je inka razložila da se mi je vse zdelo lahko :)

29.06.2012, Jana
Vsekakor priporočam vsem, ki jim ekonomija dela težave.  Ali se enostavno ne spravijo za knjigo in rabijo pomoč. Enkratna inštruktorica z veliko sposobnostjo razlaganja, volje in energije ki vam še kako pride prav! Inka, še enkrat hvala!

29.06.2012, Masha
Glede na to, da sem se ekonomije res zelo bala, na koncu pa imam zaključeno oceno 8, mislim, da tukaj ni potrebno več kaj dodati.. Inka je zakon :)))

12.06.2012, Grega
Imam status športnika in zaradi vsakodnevnih treningov pogosto manjkam na predavanjih in vajah. Ostale izpite sem opravil brez večjih težav, pri ekonomiji pa se mi je zataknilo. Ker imam zelo malo prostega časa, sem potreboval učinkovito pomoč in Inka je resnično profesionalka :) Časovno se mi je prilagodila, prišla je na dom, naredila sva učni načrt in njena razlaga je res top! Izpit sem opravil brez problema s super oceno. Hvala, Inka!

09.05.2012, Nina
Kratko in jedernato: Inka je super! Priporočam vsem, ki vam ekonomija greni življenje :)

05.05.2012, Tim
“Inštrukcij pred tem nisem imel še nikoli v življenju, saj jih nisem potreboval. Posledično sem se zelo težko odločil zanje, a sedaj mi je žal, da se nisem odločil že prej. Inka je super, res razloži tako, da razume vsak. Je zelo prilagodljiva in točno ve kaj so pomembne stvari pri snovi, zato z nepomembnosti ne izgublja časa. Zelo korektna, prijetna in kvalitetna inštruktorica. Priporočam!”

18.02.2012, Ariela
Inštrukcije z Inko so bile zame zelo pozitivna izkušnja. V treh dneh sem se naučila toliko, kot so se eni morali učiti več mesecev. Snov obvlada in jo razloži z zanimivimi primeri iz življenja. Z njo mi učenje ekonomije ni predstavljalo muke, ampak sem jo z zanimanjem poslušala. Če česa ne razumeš, to opazi in ji ni problem razložit še enkrat. Jo zelo priporočam :)

03.02.2012, fdv
“Inka je res super inštruktorca! Snov obvlada razložit v nulo :). Poudarja stvari, ki bodo na izpitu, z malenkostmi ki ne bodo se ne ukvarja. Če nimaš pojma in greš k njej ti vsaj pozitivna ocena pri izpitu sigurno ne uide.”

03.02.2012, nix
“Inka je odlična inštruktorica! Obvlada snov in pove točno vse podrobnosti o nalogah, ki pridejo na izpitu! Ne izgubla časa pri stvareh, ki niso pomembne. Priporočam jo vsem, ki jim učenje ekonomije dela težave!!!! Hvala Inka!”

30.01.2012, Žiga
“Inka je prijazna, simpatična in res kvalitetna inštruktorica! Obisk njenih tečajev ali inštrukcij priporočam vsem, ki se borite z ekonomijo in ob tem obupujete… Ne odlašajte, ker bo vsak rok samo še težje! Inka vam bo sigurno znala pomagat in njene inštrukcije so res vredne vsakega centa!”

23.01.2012, rok
“Inkine inštrukcije so učinkovite, strokovne in resnično na nivoju. Ne izgublja nepotrebnega časa za razlago nepomembnih stvari in na ure vedno prihaja pripravljena. Poleg tega pa ima tudi dober občutek za delo z ljudmi, saj se vedno prilagodi tistemu, ki ga uči in mu razloži stvari na njemu primeren način.
Vse pohvale! Toplo priporočam.”

14.12.2011, sunshine
Kratko in jedrnato: zelo priporočam vsem, ki imate težave z ekonomijo! Super razlaga, res 1A, ne boste razočarani! :)

21.10.2011, Doris
Z ekonomijo sem se v bistvu ukvarjala 3 leta, vedno mi je delala probleme in ko sem se odločila, da je skrajni čas, da ekonomijo naredim, se je pojavil problem, kako se tega lotiti.
Ko sem pregledovala strani in iskala inštruktorja, se mi je vedno zdelo, da moram to narediti sama .. Vendar sem se na podlagi vseh komentarjev odločila, da vseeno pokličem Inko. Izkazala se je za zelo prijazno osebo, že prvi vtis bil odličen. Kasneje sem spoznala, da je tudi odlična inštruktorica. Res se posveti vsakemu posebej, snov razloži zelo razumljivo in daje primere iz vsakdanjega življenja, da si snov lažje zapomniš.
Inštrukcije res priporočam vsem tistim, ki jim ekonomija povzroča težavice. Kljub temu, da ekonomije prej zares nisem marala, mi je, prav zaradi Inke, tako prirasla k srcu, da se bom tudi v svoji diplomski nalogi nekoliko ukvarjala s teorijami in ekonomskimi zakonitostmi. ;)

05.10.2011, KITTY

Povem lahko samo to, da sem bila z inštrukcijami izredno zadovoljna že od prvega dne oziroma prvih skupnih ur. Glede na to,da nisem imela prav nikakršnega znanja, sem z inštrukcijami z ure v uro zelo napredovala, sam pristop je bil zelo dober in tudi strokovna podkovanost super. Lahko rečem samo to, da če rabite res dobrega inštruktorja, je Inka prav gotovo pravi naslov. :)

05.10.2011, Vanja
K Inki sem hodila na skupinske priprave na izpit oz. na tečaj. Sprva sem imela pomisleke, vendar pa mi nikakor ni žal! Inka namreč odlično predava in obdelali smo res vso potrebno snov, ki je prišla v poštev na izpitu. Povedala je za vse podrobnosti, na katerih nas profesor lovi in poudarila glavne stvari, pri katerih študentje navadno delamo napake. Na izpitu dejansko ni bilo stvari, ki je Inka na pripravah ne bi omenila. Z nekaj samostojnega dela doma (po nalogah, ki nam jih je predlagala Inka) in 10-dnevnim tečajem, sem izpit brez težav opravila z dobro oceno. Vsekakor nad vsemi mojimi pričakovanji! Hvala, Inka! =)

14.09.2011, anja
Tako kot ostali imam tudi jaz z Inko same pozitivne izkušnje.
Izpit ekonomije je bil s pomočjo njene razlage mala malica. Sedaj sem mnenja, da je ekonomija pravzaprav lahka in da sploh ni tak bav-bav, kot govorijo mnogi študentje.
Nasmejana, prijazna in vedno prapravljena še enkrat razložiti nekaj, česar ne razumeš – taka je Inka.
Ne poznam nikogar, ki bi hodil k njej na inštrukcije, da bi bil z njo kakorkoli nezadovoljen in prav vsi so uspešno opravili z ekonomijo. Če vas pestijo težave pri učenju ekonomije in je ne razumete je Inka pravi naslov za vas!

13.09.2011, Nina.
Zakaj izbrati Inko? Ker je preprosta, prijazna, izobražena ter pedagoško zelo dobro usmerjena. Priporočam zato, da vam bo učenje vsaj nekoliko lažje, saj ti razloži vsaj na en način, ki ti je razumljiv. Na dan izpita pa še drži pesti in misli nate! :)

17.08.2011, Urška K.
Jaz sem k Inki hodila skozi celo leto in sva šli skozi snov vsak teden tako kot na predavanjih. Ker sem izredna študetka, vaj nismo imeli in to je bil tudi razlog, da sem se odločila za inštrukcije – izpit temelji na vajah. Izpit sem naredila v prvo z 9, med tem ko je večina mojih sošolcev padlo in nekateri niso naredili niti v drugo in tretje. Inko zelo priporočam, saj se posveti vsakemu posamezniku in daje razumljive primere, ki si jih zapomniš. Je tudi zelo prilagodljiva in strokovna. Priporočam!

11.07.2011, teja
Inka je super res … snov poda razumljivo, ure pri njej so bile sproščene, zabavne in res veliko odneseš … prvič v življenju snov ekonomije res razumem … in zato sem se izpita tudi končno znebila =) toplo priporočam.”

09.07.2011, Karin
Toplo priporočam vsem, ki razmišljate, da bi odlašali z ekonomijo, ker bo naslednje leto lažje. Edino, kar obžalujem, je, da sem čakala 3 leta, da poiščem Inko ;). Res vredno vsakega centa!

01.07.2011, Miha
Edini problem pri Inki je, da je že 3 tedne pred izpitnim obdobjem čisto zasedena! :)) Tako da je treba dovolj zgodaj rezervirat termine, da ne ostaneš brez ;) Sicer pa super!

01.07.2011, Larisa
Inka je je super inštruktorica! Zna razložiti snov na zelo enostaven način! Z njeno pomočjo mi je končno uspelo opraviti izpit iz ekonomije! Priporočam!!!

15.06.2011, Nina
Priporočam!
Inka točno ve, kje daje profesor poudarke, zato ne zgublja časa z nepomembnimi stvarmi. Ure so bile res učinkovite, naredile sva ogromno in predelale knjigo v nekaj terminih. Sama sem se s knjigo pred tem matrala cel mesec, pa vseeno veliko nisem razumela.
Škoda, da nisem vedela zanjo že prej, bi mi prišparalo veliko sekiranja…

14.06.2011, Katja
Preden mi je prijateljica priporocila Inko, sem imela inštrukcije na Horizontu, kjer sem bila zelo nezadovoljna, Inštruktor Dejan pa se mi zdi čisto predrag, poleg tega pa me moti skupinsko “inštruiranje”, saj rada vidim, da se inštruktor posveti samo meni. In Inka definitivno se! Res se prilagodi željam ter nivoju znanja in od nje nisem nikoli slisala očitkov, da je nekaj splosna razgledanost ali da bi morala kaj znati is srednje sole (npr.osnove matematike), kar se pri nekaterih inštruktorjih prej je dogajalo in sem zato zgubila voljo.
Z Inko sem res zadovoljna, dobila sem super oceno in jo priporocam vsem, ki jim ekonomija greni življenje. Jaz se bom vsekakor vrnila naslednje leto, ko me čaka nadgradnja letošnjega predmeta.

03.05.2011, Marko
Odlična inštruktorica s super pristopom in načinom razlage! Meni je resnično pomagala in res ima občutek za razlago in vsakega posameznika. Priporočam!

02.03.2011, Natassa
Jaz sem hodila na Logum in nisem bila zadovoljna. Sem mislila, da ne bom našla ustrežne pomoči. Preko prijatelja na FB sem našla Inko in sem zelo vesela, ker sem začela razumeti ekonomijo. Torej, sem naredila izpit + ekonomija ni več tak bau bau. Je težka ampak razumljiva.
Inka je najboljša!!!!!!!!!!!

07.12.2010, Petra
K izpitu iz ekonomije sem se spravljala 3 leta, vendar pa vsako leto znala manj in imela večji strah. Ker so se pogoji na faksu spremenili in nisem mogla napredovati v višji letnik, sem se odločila, da poiščem pomoč in začela obiskovati inštrukcije pri Inki.
Pomagala mi je premagati strah, poleg tega pa na izpit pripravila tako dobro, da sem dobila eno izmed najboljših ocen v vseh letih, kar obiskujem faks :) Zato jo tudi vsem ostalim, ki se bojujete z ekonomijo, toplo priporočam! Hvala Inka, super si!

25.10.2010, robbrt
Super razlaga, prvič sm se z veseljem učil ekonomijo. Tut js sm se matru z ekonomijo in brez Inke bi verjetno še zdej meu ekonomijo za narest. Zarad nje pa sm naredu izpit in mi ekonomija ni več bavbav. Inka je the best!!!!!

23.10.2010, Lara
Meni je bilo najbolj všeč in uporabno to, da mi je vsako stvar razložila s konkretnimi primeri iz vsakodnevnega študentskega življenja, ki so bili zabavni in realni in tako sem si jih resnično zapomnila in snov razumela.
Z izpitom sem se matrala 3x, saj res nisem talentirana za računanje, potem pa sem se odločila za pomoč pri Inki. In res mi ni žal, saj sem zaradi kvalitetnih inštrukcij dobila oceno 8.

15.10.2010, Jaka
Zelo dobro razložena snov, jasno, enostavno, brez odvečnega balansa. Vidi se, da inštruktorica obvlada snov/področje, na vseh mnogih primerih še dodatno obrazloži.
Ker da zraven primerne vaje, se ne izgublja časa. Napredek je bil viden že po dveh seansah in ob narejenih nalogah, ki jih je predložila, da naj jih rešim doma.
Čeprav je iz druge fakultete, je predelala še naš učbenik in točno pozna snov, ter zahtevnost našega predmeta. Pohvalno!

(Vse izjave so vzete s portala MojUcitelj.net oz. po novem OpenProf.com si jih lahko preberete na povezavi. Portal ne omogoče brisanja prejetih komentarjev.)