Parajumpers sale Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl Canada Goose jas

O meni

Sem Inka, lastnica podjetja Inka PLUS in inštruktorica ekonomije, po izobrazbi univ. dipl. ekonomistka. Preden sem ustanovila svoje podjetje, sem skoraj 4 leta delala v večji slovenski borznoposredniški hiši, za tem pa skoraj leto dni opravljala trženjske aktivnosti za manjše podjetje. Ker mi formalna izobrazba ni zadostovala, sem se v letih po zaključku študija redno udeleževala večih izobraževanj s področja financ, podjetništva, marketinga in managementa. Med drugim sem pridobila licenco za investicijsko svetovanje in izvrševanje naročil strank (brokerski izpit).

Že več kot 11 let inštruiram ekonomske predmete in pomagam študentom številnih fakultet, kot so Fakulteta za družbene vede, Fakulteta za management v Kopru, GeaCollege, Upravna fakulteta, Fakulteta za organizacijske vede v Kranju, Ekonomska fakulteta, Pravna fakulteta in številne druge. Ustanovila sem tim kvalitetnih inštruktorjev, ki mi pomagajo pri inštruiranju ostalih ekonomskih predmetov.

Zelo rada delam z ljudmi, hkrati pa me veseli dejstvo, da pomagam študentom in pripomorem k boljšim rezultatom pri njihovem študiju. Ker resnično uživam v svojem delu, imam tudi odlično uspešnost, ki ves čas presega 90 % v 1. roku. Tu si lahko ogledate najnovejše podatke o moji uspešnosti.

____________________________________________________________________________________

ČLANEK: “Je podjetništvo za mlade seksi ali nuja?” (avtorica Anja Žagar, žensko podjetništvo)